5 skäl till varför vi ska vara din big-bag-rådgivare

  1. Rådgivning. Vi har 60 års erfarenhet som förpackningsleverantör av särskilt storsäckar, och därför får du den bästa rådgivningen från oss. Big-bags ska passa för den enskilda produktionen, den specifika lagersituationen och transportsättet. Vår mångåriga erfarenhet från hundratals kunder gör att du är i trygga händer hos oss.
  2. Säkerhet är en viktig faktor när man talar om transport och/eller förvaring i big-bags. Precis som i många andra branscher kan du lätt råka köpa ”grisen i säcken” 😉, men med professionell rådgivning kan du vara säker på att de big bags du behöver verkligen kan hålla till det de köps för i din produktion, lager eller transport.
  3. 8) Kvalitetskontroll är viktigt. Som din professionella rådgivare ser vi till att kvaliteten är rätt och enligt specifikationerna. Storsäckar / big bags som vi säljer kontrolleras naturligtvis kontinuerligt. Vi är godkända av Fødevarestyrelsen (det danska Livsmedelsverket) för handel med material i kontakt med livsmedel, vårt lager är BRC-certifierat (BrC The Global Standard for Storage and Distribution) och vi använder Eurofins laboratorium för tredjepartskontroll och säkerställer därmed att kvaliteten på våra big-bags är i toppklass. Vi är också ISO 9001-2016-certifierade och medlem av FNs Global Compact, och därför är CSR (Corporate Social Responsibility) en naturlig del av vårt arbete och vardag.
  4. Speciallösningar som just ditt företag behöver. Vi analyserar aktivt era problem/uppgifter och hittar lösningar som är anpassade efter just era behov. På ytan ser storsäckar väldigt lika ut, men vår erfarenhet har visat att en speciallösning är nödvändig för att fungera optimalt. 60 års erfarenhet av big-bags är vårt viktigaste bidrag till ditt företag när ni ska välja rätt typ av big-bags.
  5. Ekonomi. Vi vet alla att glädjen över god kvalitet varar mycket längre än glädjen över ett billigt pris. Det är viktigt att just kvalitet och ekonomi matchar, och här kommer vår erfarenhet in i bilden. Vi kan matcha ditt behov av en specifik kvalitet som passar just din användning av storsäckar, men till rätt pris.
bigbags
Bluepack din big-bag rådgivare

Lämna ett svar

Stäng meny
×

Varukorg